Παίρνουμε το σκεύος 3,5lt 24cm, βάζουμε το μάτι στο 7 και το audiotherm στην μπριζόλα. Μόλις χτυπήσει, ανοίγουμε και βάζουμε μέσα τα μανιτάρια και 3κσ λάδι. Τα τσιγαρίζουμε.
Βάζουμε το μισό σκόρδο, πολτοποιημένο και ανακατεύουμε. Βγάζουμε τα μανιτάρια και βάζουμε το ψαρονέφρι. Βάζουμε το υπόλοιπο σκόρδο και τσιγαρίζουμε για μισό λεπτό από κάθε πλευρά το ψαρονέφρι. Σβήνουμε με το λευκό κρασί και περιμένουμε να εξατμιστεί.
Προσθέτουμε τα μανιτάρια, αλάτι, πιπέρι, το χυμό από το λεμόνι και το δεντρολίβανο. Κλείνουμε το καπάκι και βάζουμε 10 λεπτά στο καρότο. Μόλις ο κόκκινος δείκτης φτάσει στην μπριζόλα χαμηλώνουμε στο 2. Όταν φτάσει στο καρότο θα μαγειρευτεί 10 λεπτά. Κλείνουμε το μάτι. Βγάζουμε το κρέας και τα μανιτάρια σε ένα πιάτο. Ανοίγουμε ξανά το μάτι στο 7.
Σε ένα μικρό μπολ βάζουμε μία κουταλιά της σούπας κορν φλάουερ. Παίρνουμε 3 κουταλιές ζουμί από το σκεύος και το βάζουμε στο μπολ και ανακατέυουμε.
Κλείνουμε το μάτι, ρίχνουμε το περιεχόμενο του μπολ στο σκεύος. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να βράσει λίγο για να πήξει. Ρίχνουμε την σάλτσα πάνω από το κρέας μας και σερβίρουμε. Καλή σας όρεξη!
Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.
Περισσότερα