Παίρνουμε το τηγάνι 3lt 28cm, ανάβουμε το μάτι στο 7 από το 9 και βάζουμε το audiotherm στην μπριζόλα.
Χτυπάμε τα αυγά και βάζουμε μέσα το αλάτι και το πιπέρι.
Μόλις φτάσει στην μπριζόλα το audiotherm, ανοίγουμε και βάζουμε μέσα 4 κουταλές της σούπας λάδι και την ντομάτα. Βάζουμε τις φέτες γαλοπούλα σε κομματάκια, το σχινόπρασο και τα αυγά. Ρίχνουμε από πάνω το περισσότερο ρεγκάτο και σκεπάζουμε με την τορτίγια. Χαμηλώνουμε το μάτι στο 3.
Με μία σπάτουλα σπρώχνουμε τις άκρες προς τα μέσα. Σε 1 λεπτό, γυρνάμε την ομελέτα με ένα πιάτο. Βάζουμε ελάχιστον λάδι και βάζουμε μέσα την τορτίγια ανάποδα. Βάζουμε από πάνω το υπόλοιπο ρεγκάτο. Την διπλώνουμε, κλείνουμε τελείως το μάτι και την αφήνουμε για 2 λεπτά πάνω. Σερβίρουμε.
Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.
Περισσότερα