Ομελέτα με Τορτίγια

( 0 out of 5 )
Loading...
Save Recipe
  • 1Servings
  • 2 λPrep Time
  • 3 λCook Time
  • 5 λReady In
Print Recipe

Συστατικά

  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +

Η συνταγή βήμα προς βήμα

  • Βήμα 1ο

    Παίρνουμε το τηγάνι 3lt 28cm, ανάβουμε το μάτι στο 7 από το 9 και βάζουμε το audiotherm στην μπριζόλα.

  • Βήμα 2ο

    Χτυπάμε τα αυγά και βάζουμε μέσα το αλάτι και το πιπέρι.

  • Βήμα 3ο

    Μόλις φτάσει στην μπριζόλα το audiotherm, ανοίγουμε και βάζουμε μέσα 4 κουταλές της σούπας λάδι και την ντομάτα. Βάζουμε τις φέτες γαλοπούλα σε κομματάκια, το σχινόπρασο και τα αυγά. Ρίχνουμε από πάνω το περισσότερο ρεγκάτο και σκεπάζουμε με την τορτίγια. Χαμηλώνουμε το μάτι στο 3.

  • Βήμα 4ο

    Με μία σπάτουλα σπρώχνουμε τις άκρες προς τα μέσα. Σε 1 λεπτό, γυρνάμε την ομελέτα με ένα πιάτο. Βάζουμε ελάχιστον λάδι και βάζουμε μέσα την τορτίγια ανάποδα. Βάζουμε από πάνω το υπόλοιπο ρεγκάτο. Την διπλώνουμε, κλείνουμε τελείως το μάτι και την αφήνουμε για 2 λεπτά πάνω. Σερβίρουμε.

180 Views

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Read More

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

x

Register

Lost Password