Ανάβουμε το μάτι της κουζίνας στο 7 και βάζουμε το σκέυος Hotpan 5lt 32cm με το audiotherm στο καρότο. Μόλις χτυπήσει ανοίγουμε το καπάκι και βάζουμε μέσα τις γαρίδες μας.
Τσιγαρίζουμε για 1 λεπτό και τις γυρνάμε από την άλλη πλευρά. Σβήνουμε με το κονιάκ. Σε 1 λεπτό βγάζουμε τις γαρίδες σε μία πιατέλα. Βάζουμε μέσα το κρεμμύδι και το φινόκιο, πολτοποιημένα. Προσθέτουμε το λάδι και αφήνουμε να τσιγαριστεί μισό λεπτό.
Προσθέτουμε το μπούκοβο, το εστραγκόν, αλάτι, πιπέρι και τον ντοματοχυμό. Βάζουμε τις γαρίδες, τον άνιθο και το λεμονοθύμαρο και ανακατεύουμε καλά για να πάει παντού η σάλτσα. Κλείνουμε με το καπάκι και βάζουμε το audiotherm 10 λεπτά στο καρότο. Μόλις ο δείκτης φτάσει στην μπριζόλα χαμηλώνουμε το μάτι από το 7 στο 2 ή 3. Μόλις φτάσει στο καρότο θα μαγειρευτεί το φαγητό μας 10 λεπτά. Κλείνουμε το μάτι, αφαιρούμε τις γαρίδες, βάζουμε το μάτι στο 7 και προσθέτουμε λίγο λίγο το σταμναγκάθι μας.
Ανακατεύουμε και μετά από 2-3 λεπτά, κλείνουμε το καπάκι και βάζουμε το audiotherm στο καρότο 7 λεπτά. Μόλις φτάσει στο καρότο κατεβάζουμε στο 2 ή 3. Όταν χτυπήσει, ανοίγουμε και βάζουμε τις γαρίδες μας μέσα για 1-2 λεπτά και μετά σερβίρουμε.