Γαρίδες κοκκινιστές με σταμναγκάθι

( 0 από 5 )
Loading...
Αποθήκευση
  • 3Μερίδες
  • 28 λΠροετοιμασία
  • 17 λΜαγείρεμα
  • 45 λΣυνολικός χρόνος
Εκτύπωση

Συστατικά

  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +

Η συνταγή βήμα προς βήμα

  • Βήμα 1ο

    Ανάβουμε το μάτι της κουζίνας στο 7 και βάζουμε το σκέυος Hotpan 5lt 32cm με το audiotherm στο καρότο. Μόλις χτυπήσει ανοίγουμε το καπάκι και βάζουμε μέσα τις γαρίδες μας.

  • Βήμα 2ο

    Τσιγαρίζουμε για 1 λεπτό και τις γυρνάμε από την άλλη πλευρά. Σβήνουμε με το κονιάκ. Σε 1 λεπτό βγάζουμε τις γαρίδες σε μία πιατέλα. Βάζουμε μέσα το κρεμμύδι και το φινόκιο, πολτοποιημένα. Προσθέτουμε το λάδι και αφήνουμε να τσιγαριστεί μισό λεπτό.

  • Βήμα 3ο

    Προσθέτουμε το μπούκοβο, το εστραγκόν, αλάτι, πιπέρι και τον ντοματοχυμό. Βάζουμε τις γαρίδες, τον άνιθο και το λεμονοθύμαρο και ανακατεύουμε καλά για να πάει παντού η σάλτσα. Κλείνουμε με το καπάκι και βάζουμε το audiotherm 10 λεπτά στο καρότο. Μόλις ο δείκτης φτάσει στην μπριζόλα χαμηλώνουμε το μάτι από το 7 στο 2 ή 3. Μόλις φτάσει στο καρότο θα μαγειρευτεί το φαγητό μας 10 λεπτά. Κλείνουμε το μάτι, αφαιρούμε τις γαρίδες, βάζουμε το μάτι στο 7 και προσθέτουμε λίγο λίγο το σταμναγκάθι μας.

  • Βήμα 4ο

    Ανακατεύουμε και μετά από 2-3 λεπτά, κλείνουμε το καπάκι και βάζουμε το audiotherm στο καρότο 7 λεπτά. Μόλις φτάσει στο καρότο κατεβάζουμε στο 2 ή 3. Όταν χτυπήσει, ανοίγουμε και βάζουμε τις γαρίδες μας μέσα για 1-2 λεπτά και μετά σερβίρουμε.

100 Προβολές

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

x

Register

Lost Password