Παίρνουμε το σκεύος 3,5lt 24cm, βάζουμε το μάτι στο 7 και το audiotherm στην μπριζόλα. Μόλις χτυπήσει ανοίγουμε και βάζουμε μέσα το βούτυρο και τις γαρίδες. Ανακατεύουμε και μόλις λιώσει το βούτυρο, σβήνουμε με κρασί. Αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ και βγάζουμε έξω τις γαρίδες και πετάμε το βούτυρο.
Βάζουμε το κρεμμύδι το φρέσκο, το ξερό και το φινόκιο, πολτοποιημένα και τσιγαρίζουμε. Προσθέτουμε και τις 3 σκελίδες σκόρδο. Μετά από 1 λεπτό βάζουμε τον ζωμό λαχανικών. Βγάζουμε το σκόρδο και βάζουμε μέσα τις γαρίδες, το χυμό από 2 λάιμ και το ξύσμα από ένα λάιμ, το εστραγκόν, αλάτι και πιπέρι.
Τέλος βάζουμε μέσα τα τορτελίνι. Ανακατεύουμε, κλείνουμε το καπάκι και βάζουμε το audiothem, 10 λεπτά στο καρότο. Μόλις ο δείκτης φτάσει στην μπριζόλα χαμηλώνουμε στο 2 ή 3.
Μόλις φτάσει στο καρότο, θα μαγειρυτεί το φαγητό μας 10 λεπτά. Κλείνουμε το μάτι, ανοίγουμε το καπάκι και σερβίρουμε.
Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.
Περισσότερα