Παίρνουμε το σκέυος 1,3lt 16cm και ανοίγουμε το μάτι στο 7. Βάζουμε μέσα τον ζωμό λαχανικών.
Βάζουμε το χυμό από το μισό πορτοκάλι, τον χυμό από το λεμόνι, το εστραγκόν, το μπούκοβο, το αποξηραμένο σκόρδο.
Ανακατεύουμε και βάζουμε το μέλι. Ανακατεύουμε και κλείνουμε το καπάκι. Μόλις φτάσει στο πρώτο κόκκινο ή στο νταμάκι της μπριζόλας χαμηλώνουμε στο 2 ή 3.
Μόλις φτάσει στο κεντρικό μαύρο ή στο καρότο, μαγειρεύουμε για 10 λεπτά. Ανοίγουμε και βάζουμε μέσα 2κσ λάδι. Ανοίγουμε το μάτι στο 4 ή 5 και προσθέτουμε λίγο λίγο το αλεύρι. Ανακατεύουμε μέχρι να πήξει και κλείνουμε το μάτι.
Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.
Περισσότερα