Παίρνουμε το σκεύος 6λτ, 28cm, βάζουμε το μάτι στο 7 και το audiotherm στην μπριζόλα. Μόλις χτυπήσει ανοίγουμε και βάζουμε μέσα το οσομπούκο για να το θωρακίσουμε. Τσιγαρίζουμε για 1 λεπτό από κάθε πλευρά. Σβήνουμε με λευκό κρασί.
Μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο πολτοποιημένα. Αφήνουμε λίγο να τσιγαριστούν. Προσθέτουμε τις πιπεριές φλωρίνης σε κομματάκια, την ντομάτα, πολτοποιημένη, τον χυμό ντομάτας, τον πελτέ και ανακατεύουμε. Βάζουμε τις πατάτες, αλάτι και πιπέρι, μαϊντανό, άνιθο, 4 κσ λάδι και από πάνω βάζουμε το καυτερό πιπέρι.
Κλείνουμε το καπάκι και βάζουμε το audiotherm μιάμιση ώρα στο καρότο. Μόλις ο δείκτης φτάσει στην μπριζόλα χαμηλώνουμε στο 2 ή 3. Μόλις φτάσει στο καρότο θα μαγειρευτεί το φαγητό μας μιάμιση ώρα. Σερβίρουμε.