Βάζουμε στο μάτι το σκεύος 3,5λτ 24cm με το λάχανο ψιλοκομμένο και ανάβουμε στο 7. Προσθέτουμε το πράσινο μήλο, πολτοποιημένο, το κρεμμύδι, πολτοποιημένο, αλάτι και πιπέρι, το εστραγκόν και τον μαϊντανό ψιλοκομμένο.
Ανακατεύουμε, βάζουμε το μάτι στο 9 και κλείνουμε με το γρήγορο καπάκι. Βάζουμε το audiotherm 1 λεπτό στο turbo. Μόλις ο δείκτης φτάσει στο soft χαμηλώνουμε το μάτι στο 2 ή 3. Μόλις φτάσει στο turbo θα μαγειρευτεί 1 λεπτό. Κλείνουμε το μάτι και περιμένουμε να γυρίσει πίσω για να ανοίξουμε. Παίρνουμε το τηγάνι Hotpan 24cm και το βάζουμε στο μάτι στο 7.
Βάζουμε μία κουταλιά της σούπας λάδι και βάζουμε μέσα το μπέικον. Τσιγαρίζουμε για 1 λεπτό. Κλείνουμε το μάτι και τα αφήνουμε με κλεισμένο καπάκι να ξεροψηθούν.
Το ανακατεύουμε με το ξινολάχανο και σερβίρουμε βάζοντας από πάνω το λευκό ξύδι και 1κσ λάδι.
Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.
Περισσότερα