Ξινολάχανο με μπέικον

( 0 από 5 )
Loading...
Αποθήκευση
  • 4Μερίδες
  • 10 λΠροετοιμασία
  • 5 λΜαγείρεμα
  • 15 λΣυνολικός χρόνος
Εκτύπωση

Συστατικά

  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +

Η συνταγή βήμα προς βήμα

  • Βήμα 1ο

    Βάζουμε στο μάτι το σκεύος 3,5λτ 24cm με το λάχανο ψιλοκομμένο και ανάβουμε στο 7. Προσθέτουμε το πράσινο μήλο, πολτοποιημένο, το κρεμμύδι, πολτοποιημένο, αλάτι και πιπέρι, το εστραγκόν και τον μαϊντανό ψιλοκομμένο.

  • Βήμα 2ο

    Ανακατεύουμε, βάζουμε το μάτι στο 9 και κλείνουμε με το γρήγορο καπάκι. Βάζουμε το audiotherm 1 λεπτό στο turbo. Μόλις ο δείκτης φτάσει στο soft χαμηλώνουμε το μάτι στο 2 ή 3. Μόλις φτάσει στο turbo θα μαγειρευτεί 1 λεπτό. Κλείνουμε το μάτι και περιμένουμε να γυρίσει πίσω για να ανοίξουμε. Παίρνουμε το τηγάνι Hotpan 24cm και το βάζουμε στο μάτι στο 7.

  • Βήμα 3ο

    Βάζουμε μία κουταλιά της σούπας λάδι και βάζουμε μέσα το μπέικον. Τσιγαρίζουμε για 1 λεπτό. Κλείνουμε το μάτι και τα αφήνουμε με κλεισμένο καπάκι να ξεροψηθούν.

  • Βήμα 4ο

    Το ανακατεύουμε με το ξινολάχανο και σερβίρουμε βάζοντας από πάνω το λευκό ξύδι και 1κσ λάδι.

95 Προβολές

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Περισσότερα

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

x

Register

Lost Password