Γαρίδες με μακαρονάκι χαρουπιού και καυτερή σάλτσα

( 0 από 5 )
Loading...
Αποθήκευση
  • 4Μερίδες
  • 8 λΠροετοιμασία
  • 12 λΜαγείρεμα
  • 20 λΣυνολικός χρόνος
Εκτύπωση

Συστατικά

  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +

Η συνταγή βήμα προς βήμα

  • Βήμα 1ο

    Βάζουμε το Hotpan το μάτι και το ανάβουμε στο 7. Βάζουμε το Audiotherm στο καρότο και μόλις φτάσει ανοίγουμε το καπάκι και βάζουμε μέσα τις γαρίδες.

  • Βήμα 2ο

    Μετά από 2 λεπτά τις γυρίζουμε. Προσθέτουμε το σκόρδο, πολτοποιημένο και το φρέσκο βούτυρο. Ανακατεύουμε. Σβήνουμε με το λευκό κρασί. Βγάζουμε τις γαρίδες σε ένα πιάτο. Βάζουμε στο σκεύος το κρεμμύδι, πολτοποιημένο και το λάδι. Τσιγαρίζουμε.

  • Βήμα 3ο

    Προσθέτουμε τα ντοματίνια, αλάτι, πιπέρι, μπούκοβο, εστραγκόν, μαϊντανό και το ζωμό λαχανικών. Κλείνουμε το καπάκι και βάζουμε το audiotherm 3 λεπτά στο καρότο. Μόλις φτάσει στην μπριζόλα χαμηλώνουμε το μάτι στο 2 ή 3 και μόλις φτάσει στο καρότο θα μαγειρευτεί 3 λεπτά. Μετά ανοίγουμε το καπάκι και βάζουμε μέσα τις γαρίδες μας. Ανάβουμε το μάτι στο 7 και κλείνουμε το καπάκι βάζοντας 2 λεπτά στο καρότο. Μόλις φτάσει στην μπριζόλα χαμηλώνουμε πάλι το μάτι στο 2 ή 3.

  • Βήμα 4ο

    Μόλις χτυπήσει ανοίγουμε και βάζουμε μέσα το μακαρονάκι. Ανακατεύουμε και κλείνουμε το καπάκι και βάζουμε 5 λεπτά να μαγειρευτεί στο 2 ή 3. Κλείνουμε το μάτι και σερβίρουμε.

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Περισσότερα

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

x

Register

Lost Password