Βάζουμε το Hotpan το μάτι και το ανάβουμε στο 7. Βάζουμε το Audiotherm στο καρότο και μόλις φτάσει ανοίγουμε το καπάκι και βάζουμε μέσα τις γαρίδες.
Μετά από 2 λεπτά τις γυρίζουμε. Προσθέτουμε το σκόρδο, πολτοποιημένο και το φρέσκο βούτυρο. Ανακατεύουμε. Σβήνουμε με το λευκό κρασί. Βγάζουμε τις γαρίδες σε ένα πιάτο. Βάζουμε στο σκεύος το κρεμμύδι, πολτοποιημένο και το λάδι. Τσιγαρίζουμε.
Προσθέτουμε τα ντοματίνια, αλάτι, πιπέρι, μπούκοβο, εστραγκόν, μαϊντανό και το ζωμό λαχανικών. Κλείνουμε το καπάκι και βάζουμε το audiotherm 3 λεπτά στο καρότο. Μόλις φτάσει στην μπριζόλα χαμηλώνουμε το μάτι στο 2 ή 3 και μόλις φτάσει στο καρότο θα μαγειρευτεί 3 λεπτά. Μετά ανοίγουμε το καπάκι και βάζουμε μέσα τις γαρίδες μας. Ανάβουμε το μάτι στο 7 και κλείνουμε το καπάκι βάζοντας 2 λεπτά στο καρότο. Μόλις φτάσει στην μπριζόλα χαμηλώνουμε πάλι το μάτι στο 2 ή 3.
Μόλις χτυπήσει ανοίγουμε και βάζουμε μέσα το μακαρονάκι. Ανακατεύουμε και κλείνουμε το καπάκι και βάζουμε 5 λεπτά να μαγειρευτεί στο 2 ή 3. Κλείνουμε το μάτι και σερβίρουμε.
Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.
Περισσότερα