Βάζουμε το σκεύος και ανάβουμε το μάτι της κουζίνας στο 7 και το audiotherm στην μπριζόλα. Μόλις φτάσει, ανοίγουμε και βάζουμε το κοτόπουλο καλά στεγνό. Το αφήνουμε να τσιγαριστεί. Γυρίζουμε και από την άλλη πλευρά και μόλις τσιγαριστεί, βγάζουμε το κοτόπουλο και βάζουμε το βούτυρο και τα μανιτάρια. Ανακατεύουμε και τα τσιγαρίζουμε και αυτά για 2-3 λεπτά.
Βάζουμε μέσα τα σκόρδα και συνεχίζουμε να τσιγαρίζουμε τα μανιτάρια. Βάζουμε μέσα το κοτόπουλο και τον πελτέ και ανακατεύουμε. Το αφήνουμε λίγα λεπτά και μετά βάζουμε το ξερό πολτοποιημένο κρεμμύδι και το φρέσκο. Τα τσιγαρίζουμε για λίγο όλα μαζί και μετά σβήνουμε με το κόκκινο κρασί. Μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τις ελιές.
Την φρέσκια ντομάτα, τα καρότα, τις πιπεριές, τον μαϊντανό και τον άνιθο, αλάτι πιπέρι και το σέλερι. Βάζουμε το μάτι στο 9 και κλείνουμε με το γρήγορο καπάκι. Βάζουμε 10 λεπτά στο τούρμπο. Μόλις ο δείκτης φτάσει στο νταμάκι του σοφτ χαμηλώνουμε το μάτι από το 9 στο 2 ή τρία. Όταν ο δείκτης φτάσει στο τούρμπο θα μαγειρευτεί το φαγητό μας 10 λεπτά και μετά κλείνουμε το μάτι. Μόλις γυρίσει πίσω ο κόκκινος δείκτης ανοίγουμε το γρήγορο καπάκι ρίχνουμε μέσα τις ελιές, ανακατεύουμε και σερβίρουμε. Καλή σας όρεξη!
Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.
Περισσότερα