Βάζουμε το σκεύος και ανάβουμε το μάτι της κουζίνας στο 7 και βάζουμε τα φασόλια που τα έχουμε αφήσει να φουσκώσουν για δώδεκα ώρες με 1 δάχτυλο νερό πάνω από τα φασόλια. Προσθέτουμε τα καρότα, το πράσο, το σέλερι, το σέλινο, τον πελτέ, αλάτι, πιπέρι, μπούκοβο, το λάδι, το φρέσκο κρεμμύδι, το ξερό και την φρέκια ντομάτα και ανακατεύουμε. Βάζουμε το μάτι στο 9 και κλείνουμε με το γρήγορο καπάκι. Βάζουμε το audiotherm 30 λεπτά στο τούρμπο.
Μόλις ο δείκτης φτάσει στο νταμάκι του σοφτ χαμηλώνουμε το μάτι από το 9 στο 2 ή τρία. Όταν ο δείκτης φτάσει στο τούρμπο θα μαγειρευτεί το φαγητό μας 30 λεπτά και μετά κλείνουμε το μάτι. Μόλις γυρίσει πίσω ο κόκκινος δείκτης ανοίγουμε το γρήγορο καπάκι και σερβίρουμε.
Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.
Περισσότερα