Χοιρινό κοκκινιστό με λάχανο

( 0 από 5 )
Loading...
Αποθήκευση
  • 4Μερίδες
  • 10 λΠροετοιμασία
  • 30 λΜαγείρεμα
  • 40 λΣυνολικός χρόνος
Εκτύπωση

Συστατικά

  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +

Η συνταγή βήμα προς βήμα

  • Βήμα 1ο

    Βάζουμε το σκεύος και ανάβουμε το μάτι της κουζίνας στο 7 και έχουμε βάλει το audiotherm στην μπριζόλα. Μόλις χτυπήσει, ανοίγουμε και βάζουμε μέσα το κρέας μας για να το τσιγαρίσουμε. Το γυρίζουμε για να τσιγαριστεί και από την άλλη πλευρά και μετά προθέτουμε τα πολτοποιημένα κρεμμύδια. Ανακατεύουμε και αφήνουμε 1 λεπτό να τσιγαριστούν και μετά προσθέτουμε το κρασί. Αφήνουμε να φύγει το αλκοόλ και προσθέτουμε μέσα το λάχανο, ψιλοκομμένο. Ανακατεύουμε για να εξατμιστεί το νερό από το λάχανο.

  • Βήμα 2ο

    Προσθέτουμε τον πελτέ, το σέλινο και το σέλερι, το λάδι, τα ντοματίνια, αλάτι πιπέρι, και τέλος το μοσχοκάρυδο. Ανακατεύουμε καλά, σκουπίζουμε το σκεύος γύρω γύρω, βάζουμε το μάτι στο 9 και κλείνουμε με το γρήγορο καπάκι. Βάζουμε το audiotherm στο Turbo, 20 λεπτά. Μόλις ο πρώτος κόκκινος δείκτης φτάσει στο πρώτο νταμάκι του σοφτ χαμηλώνουμε στο 2 ή 3. Μόλις φτάσει στο turbo, το φαγητό μας θα μαγειρευτεί 20 λεπτά. Κλείνουμε το μάτι και αφήνουμε να γυρίσει πίσω ο δείκτης για να ανοίξουμε και να σερβίρουμε.

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Περισσότερα

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

x

Register

Lost Password