Βάζουμε το σκεύος 5lt 24cm και ανάβουμε το μάτι της κουζίνας στο 7 και το audiotherm στην μπριζόλα. Μόλις χτυπήσει, ανοίγουμε το καπάκι και βάζουμε μέσα στεγνές τις γαρίδες. Τις τσιγαρίζουμε. Σβήνουμε με το ούζο. Ανακατεύουμε και αδειάζουμε τις γαρίδες σε ένα μπολ. Ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα το φρέσκο κρεμμυδάκι, το πράσο, το ξερό κρεμμύδι και το λάδι. Τα τσιγαρίζουμε.
Βάζουμε τον μαϊντανό, το εστραγκόν, την φρέσκια ντομάτα, τον πελτέ, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε. Βάζουμε το μάτι στο 9 και κλείνουμε με το γρήγορο καπάκι και μόλις φτάσει το στο πρώτο νταμάκι του σοφτ κλείνουμε το μάτι και αφήνουμε ένα λεπτό. Μόλις γυρίσει πίσω ο δείκτης, η σάλτσα μας είναι έτοιμη. Ανοίγουμε το μάτι στο 7 και βάζουμε το ζωμό λαχανικών.
Μόλις λιώσει βάζουμε τις γαρίδες και το κριθαράκι με τα αποξηραμένα λαχανικά. Ανακατεύουμε. Κλείνουμε με το απλό καπάκι και βάζουμε το audiotherm 10 λεπτά στο καρότο με το μάτι στο 2. Μόλις φτάσει στο καρότο, Κλείνουμε το μάτι. Μόλις περάσουν 10 λεπτά ανοίγουμε και σερβίρουμε.
Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.
Περισσότερα