Βάζουμε το σκεύος 3lt 20cm με λίγο νερό και το μπολ με την κουβερτούρα και ανάβουμε το μάτι της κουζίνας στο 7.
Βήμα 2ο
Παίρνουμε 30 γρ φυστίκια και τα τρίβουμε στο μπλέντερ για να βάλουμε πάνω από τα σοκολατάκια μας.
Μόλις λιώσει η κουβερτούρα βάζουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε. Μετά με ένα κουταλάκι του γλυκού βγάζουμε το υλικό και το βάζουμε σε μεριδούλες πάνω σε δίσκο αντικολλητικό χαρτί.
Βήμα 3ο
Πασπαλίζουμε με το τριμμένο φυστίκι και τα βάζουμε στο ψυγείο για 4-5 ώρες και μετά τα βγάζουμε και σερβίρουμε.