Τσιπούρα με γλυκοπατάτα και σέλερι

( 0 από 5 )
Loading...
Αποθήκευση
  • 1Μερίδες
  • 5 λΠροετοιμασία
  • 20 λΜαγείρεμα
  • 25 λΣυνολικός χρόνος
Εκτύπωση

Συστατικά

  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +

Η συνταγή βήμα προς βήμα

  • Βήμα 1ο

    Βάζουμε το σκεύος 3,5lt 24cm στο μάτι. Ανάβουμε το μάτι στο 7 και βάζουμε μέσα το φρέσκο κρεμμύδι, πολτοποιημένο και το τσιγαρίζουμε με 3 κουταλιές της σούπας λάδι. Προσθέτουμε το χυμό από το λεμόνι, το εστραγκόν, αλάτι, πιπέρι και το σέλερι ψιλοκομμένο. Ανακατεύουμε καλά.

  • Βήμα 2ο

    Βάζουμε το ψάρι και τις γλυκοπατάτες κομμένες σε μεγάλα κομμάτια. Βάζουμε το μάτι της κουζίνας στο 9 και κλείνουμε με το γρήγορο καπάκι. Ρυθμίζουμε το audiotherm στα 7 λεπτά στο turbo. Μόλις φτάσει ο δείκτης στο soft, χαμηλώνουμε από το 9 στο 2 ή 3.

  • Βήμα 3ο

    Μόλις φτάσει ο δείκτης στο turbo θα μαγειρευτεί το φαγητό μας για 7 λεπτά. Κλείνουμε το μάτι και περιμένουμε να γυρίσει πίσω ο δείκτης. Ανοίγουμε και σερβίρουμε.

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Περισσότερα

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

x

Register

Lost Password