Για την σάλτσα βάζουμε το σκεύος 3,5lt 24cm στο μάτι. Ανάβουμε το μάτι στο 7 και βάζουμε μέσα το ξερό κρεμμύδι, πολτοποιημένο και το τσιγαρίζουμε με 6 κουταλιές της σούπας λάδι.
Προσθέτουμε. ανακατεύοντας, τις πιπεριές ψιλοκομμένες, το φινόκιο, πολτοποιημένο, τον μαϊντανό, τα ντοματίνια, τον ντοματοχυμό, τον πελτέ, το ξύσμα από το πορτοκάλι, μία κουταλιά της σούπας αλάτι και λίγο πιπέρι και τέλος τον χυμό από τα δύο πορτοκάλια. Βάζουμε το μάτι στο 9 και κλείνουμε με το γρήγορο καπάκι. Βάζουμε το audiotherm στο soft και μόλις φτάσει, η σάλτσα μας είναι έτοιμη. Μόλις χτυπήσει, κλείνουμε το μάτι και μόλις γυρίσει πίσω ο δείκτης στα αριστερά ανοίγουμε.
Παίρνουμε το σκεύος 6,5lt 24cm και βάζουμε μέσα του γίγαντες και νερό αρκετό να τα σκεπάσουμε. Κλείνουμε με το γρήγορο καπάκι. Βάζουμε το audiotherm, 20 λεπτά στο turbo. Μόλις ο δείκτης φτάσει στο σοφτ χαμηλώνουμε από το 9 στο 3. Μόλις φτάσει στο turbo θα μαγειρευτεί το φαγητό μας 20 λεπτά. Κλείνουμε το μάτι και περιμένουμε να γυρίσει πίσω ο δείκτης για να ανοίξουμε.
Ανάβουμε το μάτι στο 7. Παίρνουμε το σκεύος 3,5lt 38cm Οβάλ και βάζουμε μέσα τα φασόλια και βάζουμε την σάλτσα που έχουμε φτάξει και από πάνω το απάκι. Προσθέτουμε την κόκκινη πάπρικα. Κλείνουμε το καπάκι και μαγειρεύουμε για 15 λεπτά. Κλείνουμε το μάτι. Ανοίγουμε και σερβίρουμε.
Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.
Περισσότερα