Χοιρινή σπάλα ψητή με γλυκοπατάτα

( 0 από 5 )
Loading...
Αποθήκευση
  • 4Μερίδες
  • 5 λΠροετοιμασία
  • 60 λΜαγείρεμα
  • 1::05 ωΣυνολικός χρόνος
Εκτύπωση

Συστατικά

  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +

Η συνταγή βήμα προς βήμα

  • Βήμα 1ο

    Παίρνουμε το σκεύος 5lt 24cm. Ανάβουμε το μάτι στο 7 και βάζουμε το audiotherm στην μπριζόλα. Μόλις χτυπήσει, ανοίγουμε και βάζουμε μέσα το κρέας μας για να το τσιγαρίσουμε. Μόλις τσιγαριστεί και από τις δύο πλευρές, βάζουμε το αλάτι, το πιπέρι και την κόκκινη πάπρικα. Μετά βάζουμε τα σκόρδα, το χυμό από το πορτοκάλι και το ξύσμα του, τις γλυκοπατάτες, ολόκληρες και το θυμάρι.

  • Βήμα 2ο

    Βάζουμε το μάτι στο 9 και κλείνουμε με το γρήγορο καπάκι. Ρυθμίζουμε το audiotherm στο turbo, 45 λεπτά. Μόλις ο δείκτης φτάσει στο soft, χαμηλώνουμε το μάτι από το 9 στο 2 ή 3. Μόλις φτάσει στο turbo θα μαγειρευτεί το φαγητό μας 45 λεπτά. Κλείνουμε το μάτι και περιμένουμε να γυρίσει πίσω ο δείκτης. Ανοίγουμε, κόβουμε το κρέας μας και σερβίρουμε.

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Περισσότερα

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

x

Register

Lost Password