Λευκαδίτικη σούπα Μπακαλιάρου

( 0 out of 5 )
Loading...
Save Recipe
  • 4Servings
  • 10 λPrep Time
  • 20 λCook Time
  • 30 λReady In
Print Recipe

Συστατικά

  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +

Η συνταγή βήμα προς βήμα

  • Βήμα 1ο

    Έχουμε πάρει το σκεύος οβάλ 3,5λτ 38cm. Έχουμε βάλει το μάτι της κουζίνας στο 7. Ανοίγουμε το καπάκι μας και προσθέτουμε το λάδι και το σκόρδο και το κρεμμύδι πολτοποιημένα. Τσιγαρίζουμε. Μετά βάζουμε τις πατάτες και τον ζωμό λαχανικών.

  • Βήμα 2ο

    Προσθέτουμε το εστραγκόν, αλάτι και πιπέρι, το χυμό από το λεμόνι. Μόλις πάρει βράση χαμηλώνουμε στο 2 ή 3 και κλείνουμε το καπάκι. Αφήνουμε να μαγειρευτούν για 15 λεπτά.

  • Βήμα 3ο

    Λιώνουμε 4 πατάτες με λίγο ζουμάκι, το ρίχνουμε μέσα και ανακατεύουμε. Ανοίγουμε το μάτι στο 7 και βάζουμε από πάνω από τις πατάτες, τον μπακαλιάρο. Βάζουμε λίγο πιπεράκι και κλείνουμε το καπάκι. Μαγειρεύουμε 5 λεπτά στο 2 με 3. Σερβίρουμε.

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Read More

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

x

Register

Lost Password