Αλατοπιπερώνουμε το ψάρι και βάζουμε στο ψυγείο. Σοτάρουμε τα κρεμμύδια με το σκόρδο στο 7. Προσθέτουμε μπούκοβο πάπρικα και πιπέρι και σβήνουμε με το κρασί. Αφού εξατμιστεί το αλκοόλ προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το ψάρι και το λεμόνι.
Ανακατεύουμε καλά, βάζουμε το μάτι στο 9 και κλείνουμε με το sec quick. Ρυθμίζουμε το audiotherm για 2’ στην ένδειξη ‘turbo’. Μόλις ο πρώτος κόκκινος δείκτης φτάσει στην ένδειξη ‘soft’ χαμηλώνουμε στο 2. Μόλις ο δεύτερος κόκκινος δείκτης φτάσει στην ένδειξη ‘turbo’ μαγειρεύουμε για 2’. Περιμένουμε όλοι οι δείκτες να γυρίσουν στην αρχική τους κατάσταση και ανοίγουμε το καπάκι.
Στο oval σκεύος προσθέτουμε το ψάρι και την σάλτσα και ανοίγουμε το μάτι στο 7. Κλείνουμε με το καπάκι. Μόλις το πράσινο πάει στο πρώτο κόκκινο, χαμηλώνουμε στο 2. Μετά την μαύρη χοντρή ένδειξη, μαγειρεύουμε για 20’. Ανοίγουμε και προσθέτουμε τον χυμό λεμονιού.
Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.
Περισσότερα