Με το μάτι στο 7, τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια, και προσθέτουμε τον τόνο και το κρασί. Μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ βγάζουμε τον τόνο. Προσθέτουμε σταδιακά όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τα μακαρόνια και τον τόνο και το λάδι, το σπανάκι και τις ελιές. Ρυθμίζουμε για 10’ στην ένδειξη ‘μπριζόλα’. Μόλις ο πρώτος κόκκινος δείκτης φτάσει στην ένδειξη ‘μπριζόλα’, χαμηλώνουμε στο 2 και μαγειρεύουμε για 10’. Ανοίγουμε το μάτι στο 7, και προσθέτουμε τα μακαρόνια και το λάδι.
Ρυθμίζουμε για άλλα 10’ και επαναλαμβάνουμε. Ανοίγουμε και βάζουμε το σπανάκι, τον τόνο και τις ελιές. Ρυθμίζουμε για άλλα 10’ και σερβίρουμε.
Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.
Περισσότερα