Κατσικάκι μπούτι με σέλερι και κόκκινη κολοκύθα

( 0 από 5 )
Loading...
Αποθήκευση
  • 6Μερίδες
  • 10 λΠροετοιμασία
  • 30 λΜαγείρεμα
  • 40 λΣυνολικός χρόνος
Εκτύπωση

Ingredients

  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +

Step by step method

  • Βήμα 1ο

    Προθερμαίνουμε το σκεύος στο 7, και ρυθμίζουμε το audiotherm στη ‘μπριζόλα’. Τσιγαρίζουμε το κρέας καλά στεγνό και από τις 2 πλευρές. Σβήνουμε με κρασί και περιμένουμε 2’ να εξατμιστεί το αλκοόλ. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά.

  • Βήμα 2ο

    Κλείνουμε με το sec quick και ρυθμίζουμε το audiotherm για 25’ στην ένδειξη ‘turbo’. Βάζουμε το μάτι στο 9. Μόλις ο πρώτος κόκκινος δείκτης φτάσει στην ένδειξη ‘soft’ χαμηλώνουμε στο 2. Μόλις ο δεύτερος κόκκινος δείκτης φτάσει στην ένδειξη ‘turbo’ μαγειρεύουμε για 25’. Περιμένουμε όλοι οι δείκτες να γυρίσουν στην αρχική τους κατάσταση και ανοίγουμε το καπάκι.

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Περισσότερα

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

x

Register

Lost Password