Λιγκουίνι με μύδια και ούζο

( 0 από 5 )
Loading...
Αποθήκευση
  • 2Μερίδες
  • 10 λΠροετοιμασία
  • 30 λΜαγείρεμα
  • 40 λΣυνολικός χρόνος
Εκτύπωση

Ingredients

  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +

Step by step method

  • Βήμα 1ο

    Προθερμαίνουμε το σκεύος στο 7, και ρυθμίζουμε το audiotherm στη ‘μπριζόλα’. Τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια και το πράσο. Κλείνουμε για 1’ και προσθέτουμε τα μύδια. Σβήνουμε με το ούζο και περιμένουμε 2’ ώστε να εξατμιστεί το αλκοόλ. Προσθέτουμε τα μυρωδικά και το ελαιόλαδο και τον ζωμό λαχανικών.

  • Βήμα 2ο

    Κλείνουμε και ρυθμίζουμε 20’ στην ένδειξη ‘καρότο’. Ανοίγουμε το μάτι στο 7 και προσθέτουμε τα λιγκουίνι. Βράζουμε για 2’, κλείνουμε το μάτι και αφήνουμε το σκεύος στο μάτι για 10’.

99 Προβολές

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Περισσότερα

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

x

Register

Lost Password