Φιλέτο κοτόπουλο με κάρυ και πιπεριές

( 0 από 5 )
Loading...
Αποθήκευση
  • 6Μερίδες
  • 10 λΠροετοιμασία
  • 20 λΜαγείρεμα
  • 30 λΣυνολικός χρόνος
Εκτύπωση

Ingredients

  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +

Step by step method

  • Βήμα 1ο

    Προθερμαίνουμε το σκεύος στο 7, και ρυθμίζουμε το audiotherm στη ‘μπριζόλα’. Τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο στεγνό και από τις 2 πλευρές. Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε το αλκοόλ να εξατμιστεί. Αφαιρούμε το κοτόπουλο και τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια. Προσθέτουμε σιγά σιγά τα υπόλοιπα υλικά.

  • Βήμα 2ο

    Ανακατεύουμε καλά και κλείνουμε με το sec quick. Βάζουμε το μάτι στο 9 και κλείνουμε, ρυθμίζουμε το audiotherm στην ένδειξη ‘turbo’ για 10’. Μόλις ο πρώτος κόκκινος δείκτης φτάσει στην ένδειξη ‘soft’ χαμηλώνουμε στο 2. Μόλις ο δεύτερος κόκκινος δείκτης φτάσει στην ένδειξη ‘turbo’ μαγειρεύουμε για 10’. Περιμένουμε όλοι οι δείκτες να γυρίσουν στην αρχική τους κατάσταση και ανοίγουμε το καπάκι.

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Περισσότερα

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

x

Register

Lost Password