Αφήνουμε τους γίγαντες 48ώρες σε νερό (αλλάζουμε το νερό 5 φορές).
Στο σκεύος 24cm προσθέτουμε τους γίγαντες, αλάτι, και νερό. Κλείνουμε με το γρήγορο καπάκι, το μάτι στο 9 και ρυθμίζουμε το audiotherm για 20’ στην ένδειξη ‘turbo’. Μόλις ο πρώτος κόκκινος δείκτης φτάσει στην ένδειξη ‘soft’ χαμηλώνουμε στο 2. Μόλις ο δεύτερος κόκκινος δείκτης φτάσει στην ένδειξη ‘turbo’ μαγειρεύουμε για 20’. Περιμένουμε όλοι οι δείκτες να γυρίσουν στην αρχική τους κατάσταση και ανοίγουμε το καπάκι. Στο σκεύος 24cm βάζουμε τις μελιτζάνες με αλάτι και περιμένουμε 10’.
Προσθέτουμε το λάδι και ψήνουμε με το navigenio ανάποδα στο προτελευταίο 2ο πεδίο για 10’. Στα 5’ ανοίγουμε και γυρίζουμε τις μελιτζάνες. Στο σκεύος 24cm φτιάχνουμε την σάλτσα. Ανοίγουμε το μάτι στο 7 και τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια.
Προσθέτουμε σιγά-σιγά όλα τα υλικά. Βάζουμε το μάτι στο 9 και κλείνουμε με το sec quick και ρυθμίζουμε το audiotherm στην ένδειξη ‘turbo’ για 10’. Μόλις ο πρώτος κόκκινος δείκτης φτάσει στην ένδειξη ‘soft’ χαμηλώνουμε στο 2. Μόλις ο δεύτερος κόκκινος δείκτης φτάσει στην ένδειξη ‘turbo’ μαγειρεύουμε για 10’. Περιμένουμε όλοι οι δείκτες να γυρίσουν στην αρχική τους κατάσταση και ανοίγουμε το καπάκι.
Στο σκεύος 38cm προσθέτουμε τις μελιτζάνες, τους γίγαντες, και την σάλτσα. Μαγειρεύουμε στο 2 για 20’.
Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.
Περισσότερα