Λιγκουίνι με παρμεζάνα σκόρδο και ρίγανη

( 0 από 5 )
Loading...
Αποθήκευση
  • 2Μερίδες
  • 0 λΠροετοιμασία
  • 20 λΜαγείρεμα
  • 20 λΣυνολικός χρόνος
Εκτύπωση

Ingredients

  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +

Step by step method

  • Βήμα 1ο

    Προθερμαίνουμε το σκεύος στο 7, και ρυθμίζουμε το audiotherm στη ‘μπριζόλα’. Τσιγαρίζουμε το λάδι με το σκόρδο, και το κρεμμύδι. Αφαιρούμε το σκόρδο και προσθέτουμε τον ζωμό. Μαγειρεύομε για 10’ στο ‘καρότο’. Μόλις ο πρώτος κόκκινος δείκτης φτάσει στην ένδειξη ‘soft’ χαμηλώνουμε στο 2. Μόλις ο δεύτερος κόκκινος δείκτης φτάσει στην ένδειξη ‘καρότο’ μαγειρεύουμε για 10’.

  • Βήμα 2ο

    Προσθέτουμε τα μακαρόνια, και ανεβάζουμε το μάτι στο 7. Μόλις πάρουν μια βράση, κλείνουμε και ρυθμίζουμε για 5’ στην ένδειξη ‘καρότο’ και χαμηλώνουμε το μάτι. Ανακατεύουμε, κλείνουμε το καπάκι και αφήνουμε για άλλα 5’. Προσθέτουμε την παρμεζάνα και την ρίγανη, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Περισσότερα

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

x

Register

Lost Password