Προθερμαίνουμε το σκεύος στο 7, και ρυθμίζουμε το audiotherm στη ‘μπριζόλα’. Τσιγαρίζουμε στεγνό το κρέας και από τις 2 πλευρές. Σοτάρουμε με το κρασί και περιμένουμε 2’ να εξατμιστεί το αλκοόλ και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά.
Βάζουμε το μάτι στο 9, και κλείνουμε με το sec quick. Ρυθμίζουμε το audiotherm για 60’ στο turbo. Μόλις ο πρώτος κόκκινος δείκτης φτάσει στην ένδειξη ‘soft’ χαμηλώνουμε στο 2. Μόλις ο δεύτερος κόκκινος δείκτης φτάσει στην ένδειξη ‘turbo’ μαγειρεύουμε για 60’.
Μετά από 60’, κλείνουμε το μάτι, περιμένουμε όλοι οι δείκτες να επιστρέψουν στην αρχική τους κατάσταση και σερβίρουμε. Ανοίγουμε και πολτοποιούμε την σάλτσα στο μπλέντερ. Συνοδεύουμε με πουρέ πατάτας.
Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.
Περισσότερα