Βράζουμε τα κουμκουάτ για 6’ και σουρώνουμε. Καλύπτουμε τα κουμκουάτ με την ζάχαρη για 4 ώρες.
Προσθέτουμε το νερό και βράζουμε. Την επόμενη ημέρα, ξαναβράζουμε και προσθέτουμε το χυμό λεμονιού.
Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.
Your email address will not be published. Required fields are marked *
Comment *
Name *
Email *
Website
Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.
Προσθέστε με στο ενημερωτικό δελτίο σας και κρατήστε με ενήμερο κάθε φορά που δημοσιεύετε νέες αναρτήσεις ιστολογίου