Βάζουμε να αναμείξουμε το 1ο μείγμα στο μίξερ με τα υλικά σε θερμοκρασία δωματίου. Ανακατεύουμε για 2’ σε χαμηλή ένταση και αφήνουμε να ξεκουραστεί για 15’. Βάζοντας το navigenio στο 2, λιώνουμε στο σκεύος το βούτυρο από το 2ο μείγμα και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά του 2ου μείγματος και ανακατεύουμε συνεχόμενα. Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει και ανακατεύουμε στο μίξερ για 5΄.
Προσθέτουμε σταδιακά τα υλικά του 3ου μείγματος και χτυπάμε 15’. Σκεπάζουμε το μείγμα για με μια πετσέτα ή μεμβράνη σε ζεστό μέρος για 90’ για να φουσκώσει. Κόβουμε την ζύμη στη μέση και φτιάχνουμε πλεξούδες. Σκεπάζουμε ξανά τα τσουρέκια και τα αφήνουμε να ξεκουραστούν για 30΄. Βάζουμε χαρτί ψησίματος στο πάτο του σκεύους και ανοίγουμε το μάτι στο 7.
Αλείφουμε τα τσουρέκια με μείγμα αυγού (1 αυγό και 1 κσ κρύο νερό) Χαμηλώνουμε το μάτι στο 1 και προσθέτουμε από πάνω το navigenio στο 1ο πεδίο. Ρυθμίζουμε το audiotherm στα 30’.
Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.
Περισσότερα