Σιμιγδαλένιος χαλβάς

( 0 από 5 )
Loading...
Αποθήκευση
  • 10Μερίδες
  • 0 λΠροετοιμασία
  • 40 λΜαγείρεμα
  • 0 λΣυνολικός χρόνος
Εκτύπωση

Ingredients

  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +

Step by step method

  • Βήμα 1ο

    Παίρνουμε το σκεύος και ανοίγουμε το μάτι στο 7. Προσθέτουμε το σπορέλαιο και το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε. Μόλις καβουρδιστεί χαμηλώνουμε στο 2. Προσθέτουμε την κανέλα και ανακατεύουμε. Βγάζουμε από το μάτι και προσθέτουμε την ζάχαρη και το νερό. Επιστρέφουμε στο μάτι και ανακατεύουμε.

  • Βήμα 2ο

    Όταν πάρει μια βράσει προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε μέχρι να ξεκολλάει από τον πάτο ο χαλβάς. Φορμάρουμε και πασπαλίζουμε με κανέλα.

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Περισσότερα

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

x

Register

Lost Password