Σιμιγδαλένιος χαλβάς

( 0 out of 5 )
Loading...
Save Recipe
  • 10Servings
  • 0 λPrep Time
  • 40 λCook Time
  • 0 λReady In
Print Recipe

Ingredients

  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +

Step by step method

  • Βήμα 1ο

    Παίρνουμε το σκεύος και ανοίγουμε το μάτι στο 7. Προσθέτουμε το σπορέλαιο και το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε. Μόλις καβουρδιστεί χαμηλώνουμε στο 2. Προσθέτουμε την κανέλα και ανακατεύουμε. Βγάζουμε από το μάτι και προσθέτουμε την ζάχαρη και το νερό. Επιστρέφουμε στο μάτι και ανακατεύουμε.

  • Βήμα 2ο

    Όταν πάρει μια βράσει προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε μέχρι να ξεκολλάει από τον πάτο ο χαλβάς. Φορμάρουμε και πασπαλίζουμε με κανέλα.

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Read More

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

x

Register

Lost Password