Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε τα υλικά του μείγματος αλευριού.
Προσθέτουμε στο μίξερ την ζάχαρη και το ηλιέλαιο και χτυπάμε.
Προσθέτουμε το χυμό καρότου.
Σιγά σιγά προσθέτουμε το μείγμα του αλευριού.
Αφαιρούμε από το μίξερ και διπλώνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά.
Βήμα 2ο
Βάζουμε στον πάτο του σκεύους χαρτί ψησίματος και λίγο ηλιέλαιο και προσθέτουμε την ζύμη .
Ανοίγουμε το μάτι στο 2 και προσθέτουμε το navigenio στο 1ο πεδίο για 40’.
Αφήνουμε να κρυώσει και προαιρετικά σερβίρουμε με ζάχαρη άχνη.