Μπακαλιάρος λεμονάτος με σπαράγγια

( 0 από 5 )
Loading...
Αποθήκευση
  • 2Μερίδες
  • 0 λΠροετοιμασία
  • 60 λΜαγείρεμα
  • 0 λΣυνολικός χρόνος
Εκτύπωση

Ingredients

  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +

Step by step method

  • Βήμα 1ο

    Προθερμαίνουμε το σκεύος στο 7, με τον πράσινο δείκτη να φτάσει στην πρώτη κόκκινη ένδειξη. Τσιγαρίζουμε το ελαιόλαδο με το σκόρδο, προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τα πράσα. Βγάζουμε τα σκόρδα και προσθέτουμε το χυμό λεμονιού. Στη συνέχεια όλα τα υπόλοιπα μυρωδικά και μπαχαρικά.

  • Βήμα 2ο

    Προσθέτουμε το νερό και ανακατεύουμε και τέλος το ψάρι και τα σπαράγγια. Κλείνουμε το καπάκι με το μάτι στο 7. Μόλις το πράσινο περάσει την τη μέση, χαμηλώνουμε στο 2 και μαγειρεύουμε για 30.

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Περισσότερα

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

x

Register

Lost Password