Λαδοκούλουρα

( 0 από 5 )
Loading...
Αποθήκευση
  • 65Μερίδες
  • 0 λΠροετοιμασία
  • 40 λΜαγείρεμα
  • 0 λΣυνολικός χρόνος
Εκτύπωση

Ingredients

  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +

Step by step method

  • Βήμα 1ο

    Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με σύρμα το λάδι, την ζάχαρη, και το ξύδι. Μέσα στον χυμό ανακατεύουμε την σόδα, και προσθέτουμε. Μέσα στο αλεύρι προσθέτουμε την κανέλα και το baking powder. Προσθέτουμε σιγά σιγά το μείγμα των στερεών στα υγρά και πλάθουμε με τα χέρια. Αφήνουμε 20’ στην άκρη.

  • Βήμα 2ο

    Βάζουμε το σουσάμι σε ένα σουρωτήρι και το πασπαλίζουμε με λίγο κρύο νερό και μετά απλώνουμε σε ένα πιάτο. Πλάθουμε τα κουλουράκια και τα περνάμε από το πιάτο με το σουσάμι. Βάζουμε στον πάτο του σκεύους χαρτί ψησίματος.

  • Βήμα 3ο

    Προσθέτουμε τα κουλουράκια στο σκεύος, ανοίγουμε το μάτι στο 2 και βάζουμε το navigenio από πάνω στο 1ο πεδίο για 30-35’. Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία μέχρι να τελειώσει το μείγμα.

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Περισσότερα

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

x

Register

Lost Password