Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με σύρμα το λάδι, την ζάχαρη, και το ξύδι. Μέσα στον χυμό ανακατεύουμε την σόδα, και προσθέτουμε. Μέσα στο αλεύρι προσθέτουμε την κανέλα και το baking powder. Προσθέτουμε σιγά σιγά το μείγμα των στερεών στα υγρά και πλάθουμε με τα χέρια. Αφήνουμε 20’ στην άκρη.
Βάζουμε το σουσάμι σε ένα σουρωτήρι και το πασπαλίζουμε με λίγο κρύο νερό και μετά απλώνουμε σε ένα πιάτο. Πλάθουμε τα κουλουράκια και τα περνάμε από το πιάτο με το σουσάμι. Βάζουμε στον πάτο του σκεύους χαρτί ψησίματος.
Προσθέτουμε τα κουλουράκια στο σκεύος, ανοίγουμε το μάτι στο 2 και βάζουμε το navigenio από πάνω στο 1ο πεδίο για 30-35’. Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία μέχρι να τελειώσει το μείγμα.
Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.
Περισσότερα