Τόνος με σπανάκι κοκκινιστός

( 0 από 5 )
Loading...
Αποθήκευση
  • 2Μερίδες
  • 0 λΠροετοιμασία
  • 60 λΜαγείρεμα
  • 0 λΣυνολικός χρόνος
Εκτύπωση

Ingredients

  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +

Step by step method

  • Βήμα 1ο

    Προθερμαίνουμε το σκεύος στο 7, και ρυθμίζουμε το audiotherm στη ‘μπριζόλα’. Τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια και το πράσο με το ελαιόλαδο. Προσθέτουμε την κόκκινη πιπεριά, και σιγά-σιγά όλα τα υλικά εκτός από το ψάρι και σπανάκι. Ανακατεύουμε, κλείνουμε με το καπάκι και ρυθμίζουμε το audiotherm για 10’ στην ένδειξη ‘καρότο’. Όταν η πρώτη κόκκινη ένδειξη φτάσει στην ένδειξη ‘μπριζόλα’ χαμηλώνουμε στο 2.

  • Βήμα 2ο

    Ανοίγουμε, ανακατεύομε και προσθέτουμε το σπανάκι και δυναμώνουμε στο 5. Προσθέτουμε το ψάρι, δυναμώνουμε στο 7, κλείνουμε το καπάκι και ρυθμίζουμε το audiotherm 15’ στην ένδειξη ‘καρότο’. Όταν η πρώτη κόκκινη ένδειξη φτάσει στην ένδειξη ‘μπριζόλα’ χαμηλώνουμε στο 2.

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Περισσότερα

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

x

Register

Lost Password