Σε ένα μίξερ, προσθέτουμε το βούτυρο και σιγά σιγά την ζάχαρη και χτυπάμε μέχρι να αφρατέψει. Ενσωματώνουμε ένα-ένα τα αυγά. Ανακατεύουμε το αλεύρι με το baking powder. Αναμειγνύουμε το χυμό πορτοκάλι με τη σόδα. Προσθέτουμε τον χυμό, την κανέλα και τις βανιλίνιες. Στη συνέχεια προσθέτουμε σταδιακά το αλεύρι.
Αφήνουμε τη ζύμη 15’ να ξεκουραστεί, πλάθουμε, και αλείφουμε με το μείγμα αυγού. Παίρνουμε το σκεύος, βάζουμε αντικολλητικό χαρτί στο πάτο, και μέσα τα κουλουράκια.
Ανοίγουμε το μάτι στο 2, και βάζουμε ανάποδα το navigenio για 25’ στο πρώτο πεδίο. Συνεχίσουμε τη διαδικασία μέχρι να έχουμε ψήσει όλα τα κουλουράκια.
Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.
Περισσότερα