Μοσχαράκι κοκκινιστό με μανιτάρια

( 0 από 5 )
Loading...
Αποθήκευση
  • 4Μερίδες
  • 20 λΠροετοιμασία
  • 20 λΜαγείρεμα
  • 50 λΣυνολικός χρόνος
Εκτύπωση

Ingredients

  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +

Step by step method

  • Βήμα 1ο

    Προθερμαίνουμε το σκεύος στο 7, και ρυθμίζουμε το audiotherm στη ‘μπριζόλα’. Προσθέτουμε το κρέας στεγνό να τσιγαριστεί. Προσθέτουμε το λευκό κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ. Βγάζουμε το κρέας και προσθέτουμε τα μανιτάρια με 2 κσ λάδι. Βγάζουμε τα μανιτάρια, προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα λαχανικά και τσιγαρίζουμε.

  • Βήμα 2ο

    Επιστρέφουμε στο σκεύος το κρέας και τα μανιτάρια, προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι και τον πελτέ. Κλείνουμε με το sec quick. Βάζουμε το μάτι στο 9, και ρυθμίζουμε το audiotherm για 15’ στο turbo. Μόλις ο πρώτος κόκκινος δείκτης στην πρώτη ένδειξη ‘soft’, χαμηλώνουμε στο 2 ή 3. Μόλις γυρίσουν όλοι οι δείκτες στην αρχική τους κατάσταση, σερβίρουμε.

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Περισσότερα

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

x

Register

Lost Password