Προθερμαίνουμε το σκεύος στο 7, και ρυθμίζουμε το audiotherm στη ‘μπριζόλα’. Τσιγαρίζουμε το κρέας στεγνό. Ανακατεύουμε το χυμό λεμονιού με την μουστάρδα. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε την μουστάρδα με το λεμόνι. Προσθέτουμε τα σκόρδα.
Βάζουμε το μάτι στο 9 και κλείνουμε με το sec quick. Ρυθμίζουμε το audiotherm για 45’ στην ένδειξη ‘καρότο’. Μόλις ο πρώτος κόκκινος δείκτης φτάσει στην ένδειξη ‘soft’ χαμηλώνουμε στο 2. Μόλις ο δεύτερος κόκκινος δείκτης φτάσει στην ένδειξη ‘καρότο’ μαγειρεύουμε για 45’. Περιμένουμε όλοι οι δείκτες να γυρίσουν στην αρχική τους κατάσταση και ανοίγουμε το καπάκι.