Προθερμαίνουμε το σκεύος, ρυθμίζουμε το audiotherm στη μπριζόλα και το μάτι στο 7. Προσθέτουμε το χοιρινό και το τσιγαρίζουμε από τις 2 μεριές. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το κρεμμύδι και κρασί και ανακατεύουμε.
Βγάζουμε το κρέας και την σάλτσα και προσθέτουμε το λάδι και τα πράσα και τα μυρωδικά. Τσιγαρίζουμε και προσθέτουμε το κρέας την πιπεριά και την σελινόριζα. Κλείνουμε το καπάκι και ρυθμίζουμε το audiotherm στα 90’ στην ένδειξη καρότο. Μόλις ο πρώτος δείκτης φτάσει στην πρώτη κόκκινη ένδειξη χαμηλώνουμε στο 2 ή 3.
Για το αυγολέμονο, σε ένα μπωλ χτυπάμε τα ασπράδια, προσθέτουμε τους κρόκους και το χυμό από 1 με 1 ½ λεμόνι. Στο μούλτι βάζουμε λίγο ζουμί, την σελινόριζα. Στο μπωλ με τα αυγά προσθέτουμε λίγο ζουμί και την πολτοποιημένη σελινόριζα και το προσθέτουμε στο σκεύος.
Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.
Περισσότερα