Προθερμαίνουμε το σκεύος προσθέτουμε την ζάχαρη, την φλούδα, και τον χυμό και ανακατεύουμε. Ανοίγουμε το μάτι της κουζίνας στο 7 και ρυθμίζουμε το audiotherm για 90’. Μόλις ο δείκτης φτάσει στην μπριζόλα χαμηλώνουμε στο 2 ή 3 και αφήνουμε στο καρότο για 90’. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε (εκτός από το κονιάκ).
Αφήνουμε στην άκρη για να κρυώσει το μείγμα. Σε ένα δίσκο πλάθουμε τα σοκολατάκια σαν δάχτυλα με βρεγμένα χέρια από το κονιάκ. Στο σκεύος προσθέτουμε νερό και στη σουπιέρα την κουβερτούρα για το μπεν μαρί. Καλύπτουμε με σοκολατάκια και τα επιστρέφουμε στο δίσκο για να μπουν στο ψυγείο να κρυώσουν.
Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.
Περισσότερα