Προθερμαίνουμε το σκεύος, ρυθμίζουμε το audiotherm στη μπριζόλα και το μάτι στο 7. Βάζουμε μέσα τα κρεμμύδια, το πράσο, και το λάδι και τσιγαρίζουμε. Προσθέτουμε και τα μήλα, ανακατεύουμε και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπά υλικά.
Κλείνουμε με το καπάκι και ρυθμίζουμε το audiotherm στην ένδειξη καρότο για 20’. Διαδικασία ψησίματος: Αλατοπιπερώνουμε και γεμίζουμε το ψαρονέφρι με τη γέμιση. Δένουμε το ψαρονέφρι με το νήμα. Στο ίδιο τηγάνι προσθέτουμε το γεμιστό ψαρονέφρι και την υπόλοιπη γέμιση.
Ανοίγουμε το μάτι στο 7 και κλείνουμε με το καπάκι. Ρυθμίζουμε το audiotherm για 90’ στο καρότο. Μόλις ο πρώτος κόκκινος δείκτης φτάσει στην ένδειξη μπριζόλα χαμηλώνουμε στο 2 ή 3. Αφαιρούμε την έξτρα γέμιση και ξεροψήνουμε με το navigenio για 10’ στο τελευταίο διπλό πεδίο. Βάζουμε την γέμιση στο multi για τη δημιουργία της σάλτσας μας. Συνοδεύουμε προαιρετικά με πουρέ και παρμεζάνα.
Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.
Περισσότερα