Ψητές γλυκοπατάτες με σκόρδο και παρμεζάνα

( 0 από 5 )
Loading...
Αποθήκευση
  • 6Μερίδες
  • 5 λΠροετοιμασία
  • 15 λΜαγείρεμα
  • 20 λΣυνολικός χρόνος
Εκτύπωση

Ingredients

  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +

Step by step method

  • Βήμα 1ο

    Παίρνουμε το σκεύος, βάζουμε μέσα τις γλυκοπατάτες και λίγο νερό, ανοίγουμε το μάτι στο 9, κλείνουμε με το γρήγορο καπάκι και ρυθμίζουμε στο turbo για 10’. Μόλις ο πρώτος κόκκινος δείκτης φτάσει στην ένδειξη soft χαμηλώνουμε στο 2 ή 3. Αφήνουμε τις πατάτες να κρυώσουν 5’ και κόβουμε σε χοντρές ροδέλες των 2 εκ.

  • Βήμα 2ο

    Βάζουμε στον πάτο του σκεύους χαρτί ψησίματος και τις γλυκοπατάτες. Πάνω από τις πατάτες βάζουμε το σκόρδο πιπέρι και βούτυρο. Βάζουμε από πάνω το navigenio στο τελευταίο 2ο πεδίο για 10’. Προσθέτουμε την παρμεζάνα, μαϊντανό και ρυθμίζουμε το navigenio για 2’.

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Περισσότερα

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

x

Register

Lost Password