Χοιρινό κότσι με κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης

( 0 από 5 )
Loading...
Αποθήκευση
  • 4Μερίδες
  • 30 λΠροετοιμασία
  • 1:30 ωΜαγείρεμα
  • 2::0 ωΣυνολικός χρόνος
Εκτύπωση

Ingredients

  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +

Step by step method

  • Βήμα 1ο

    Παίρνουμε το σκεύος 6lt 28cm και ανάβουμε το μάτι στο 7. Μόλις ο δείκτης φτάσει στην μπριζόλα ανοίγουμε και βάζουμε μέσα το κρέας στεγνό. Κλείνουμε το καπάκι και αφήνουμε να τσιγαριστεί για 3 λεπτά. Ανοίγουμε και το γυρίζουμε από την άλλη πλευρά για ακόμα 3 λεπτά με κλειστό το καπάκι. Το σβήνουμε με κρασί και βάζουμε μέσα τα καρότα ολόκληρα, τα κρεμμύδια σε μεγάλα κομμάτια, το σκόρδο, αλάτι και πιπέρι τις πιπεριές σε μεγάλα κομμάτια το δεντρολίβανο, τα μήλα σε κομμάτια και τον μαϊντανό.

  • Βήμα 2ο

    Χαμηλώνουμε το μάτι στο 2 ή 3. Βάζουμε τις 6 κουταλιές λάδι στην μουστάρδα και ανακατεύουμε με πινέλο. Περνάμε το κρέας με το πινέλο και ρίχνουμε την υπόλοιπη μουστάρδα πάνω από τα υλικά μας.

  • Βήμα 3ο

    Από πάνω βάζουμε την πάπρικα. Κλείνουμε το καπάκι και βάζουμε το audiotherm 1μιση ώρα στο καρότο. Μόλις ο δείκτης φτάσει στο καρότο θα μαγειρευτεί το φαγητό μας μιάμιση ώρα. Ανοίγουμε και βγάζουμε το κρέας σε μία πιατέλα. Το ζουμί με τις πιπεριές, τα καρότα, τα μήλα και τα κρεμμύιδα τα λιώνουμε στο μπλέντερ ως σως με το μέλι.

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Περισσότερα

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

x

Register

Lost Password