Παίρνουμε το σκεύος 3,5lt 24cm και ανάβουμε το μάτι στο 7. Μόλις ο δείκτης φτάσει στην μπριζόλα ανοίγουμε και βάζουμε μέσα το κρέας σε κομμάτια, καλά στεγνό. Το αφήνουμε να τσιγαριστεί για 1 λεπτό και το γυρνάμε και τσιγαρίζουμε από όλες τις πλευρές.
Βγάζουμε το κρέας από το σκεύος και βάζουμε μέσα τα μανιτάρια και τα κρεμμύδια, όλα κομμένα σε φέτες. Πολτοποιούμε το σκόρδο και το βάζουμε και αυτό. Προσθέτουμε 2 κουταλιές της σούπας λάδι. Τσιγαρίζουμε για 1 λεπτό, προσθέτουμε την πιπεριά, ψιλοκομμένη και ανακατεύουμε. Βάζουμε ξανά μέσα το κρέας και σβήνουμε με το λευκό κρασί. Ανακατεύουμε.
Αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ. Ρίχνουμε μέσα αλάτι, πιπέρι, εστραγκόν και το λεμόνι με την μουστάρδα. Ανακατεύουμε, βάζουμε το μάτι στο 9 και κλείνουμε με το γρήγορο καπάκι. Βάζουμε 10 λεπτά στο turbo. Μόλις ο κόκκινος δείκτης φτάσει στο νταμάκι του soft χαμηλώνουμε από το 9 στο 2 ή 3. Μόλις φτάσει στο turbo θα μαγειρευτεί το φαγητό μας 10 λεπτά. Κλείνουμε το μάτι και περιμένουμε να γυρίσει πίσω ο δείκτης. Ανοίγουμε για να σερβίρουμε.
Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.
Περισσότερα