Γαριδομακαρονάδα πικάντικη

( 0 από 5 )
Loading...
Αποθήκευση
  • 3Μερίδες
  • 5 λΠροετοιμασία
  • 30 λΜαγείρεμα
  • 35 λΣυνολικός χρόνος
Εκτύπωση

Ingredients

  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +

Step by step method

  • Βήμα 1ο

    Παίρνουμε το σκεύος Hotpan 5lt 32cm και ανάβουμε το μάτι στο 7. Μόλις ο δείκτης φτάσει στην μπριζόλα ανοίγουμε και βάζουμε μέσα τις γαρίδες. Τις τσιγαρίζουμε για 1 λεπτό και τις γυρίζουμε για να τις τσιγαρίσουμε και από την άλλη πλευρά. Σβήνουμε με το λευκό κρασί και μόλις εξατιμιστεί το αλκοόλ τις βγάζουμε από το σκεύος. Βάζουμε μέσα στο κρεμμύδι πολτοποιημένο, το φρέσκο κρεμμυδάκι σε φέτες και το πράσο σε φέτες.

  • Βήμα 2ο

    Προσθέτουμε τις 6 κουταλιές της σούπας λάδι και ανακατεύουμε. Βάζουμε την ντομάτα πολτοποιημένη, αλάτι πιπέρι, το εστραγκόν, το μπούκοβο τον ζωμό λαχανικών και τον μαϊντανό, ψιλοκομμένο. Ξαναβάζουμε τις γαρίδες, κλείνουμε το καπάκι και βάζουμε το audiotherm στο καρότο για 15-20 λεπτά. Μόλις ο κόκκινος δείκτης φτάσει στο καρότο, θα κατεβάσουμε το μάτι στο 2 ή 3 και θα μαγειρευτεί το φαγητό μας 20 λεπτά.

  • Βήμα 3ο

    Θα ανοίξουμε το καπάκι, θα βγάλουμε τις γαρίδες και θα βάλουμε μέσα τα μακρόνια. Κλείνουμε το καπάκι και βάζουμε το audiotherm10 λεπτά στο καρότο. Στα 5 λεπτά ανοίγουμε και ανακατεύουμε. Όταν μένει 1 λεπτό, το ανακατεύουμε, κλείνουμε το μάτι και σερβίρουμε με λίγο μαϊντανό.

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Περισσότερα

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

x

Register

Lost Password