Ρολό χοιρινό με πράσινη πιπεριά και κάστανο

( 0 από 5 )
Loading...
Αποθήκευση
  • 8Μερίδες
  • 5 λΠροετοιμασία
  • 1:25 ωΜαγείρεμα
  • 1:30 ωΣυνολικός χρόνος
Εκτύπωση

Ingredients

  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +

Step by step method

  • Βήμα 1ο

    Προθερμαίνουμε το σκεύος, ρυθμίζουμε το audiotherm στη μπριζόλα και το μάτι στο 7. Βάζουμε το ρολό να τσιγαριστεί. Προσθέτουμε το σκόρδο, σβήνουμε με το λευκό κρασί, και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά εκτός από την μουστάρδα και το μέλι. Κλείνουμε το καπάκι στο 2 ή 3 και ρυθμίζουμε το audiotherm στη 1 ώρα και 15’. Κλείνουμε το μάτι και το αφήνουμε να κρυώσει λίγο για να αφαιρέσουμε το δίχτυ.

  • Βήμα 2ο

    Αφαιρούμε το δίχτυ και αλείφουμε το ρολό με μουστάρδα και μέλι. Παίρνουμε το navigenio και ρυθμίζουμε 10’ στο τελευταίο διπλό πεδίο. Παίρνουμε το ζουμί και την πιπεριά και τα λιώνουμε στο μπλέντερ για την σάλτσα μας. Σερβίρουμε με ψητές γλυκοπατάτες (προαιρετικά).

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Περισσότερα

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

x

Register

Lost Password