Ψητό χοιρινό με κάρι

( 0 από 5 )
Loading...
Αποθήκευση
  • 8Μερίδες
  • 10 λΠροετοιμασία
  • 1:10 ωΜαγείρεμα
  • 1:20 ωΣυνολικός χρόνος
Εκτύπωση

Ingredients

  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +

Step by step method

  • Βήμα 1ο

    Προθερμαίνουμε το σκεύος, ρυθμίζουμε το audiotherm στη μπριζόλα και το μάτι στο 7. Ανοίγουμε και βάζουμε μέσα το χοιρινό. Τσιγαρίζουμε και από τις 2 πλευρές. Σβήνουμε με το λευκό κρασί. Όταν εξατμιστεί το αλκοόλ προσθέτουμε το κάρι και το σκόρδο. Χαμηλώνουμε το μάτι στο 2 ή 3.

  • Βήμα 2ο

    Τότε προσθέτουμε το λάδι, το χυμό λάιμ, αλάτι και το ξύσμα από το λάιμ. Στη συνέχεια κλείνουμε το καπάκι και ρυθμίζουμε το audiotherm 1 ώρα στο καρότο. Το βγάζουμε για να το κόψουμε. Στο ζουμί προσθέτουμε μια κουταλιά της σούπας αλεύρι ολικής άλεσης και ανακατεύουμε.

68 Προβολές

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Περισσότερα

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

x

Register

Lost Password