Κοτόπουλο με κάρι, πολύχρωμες πιπεριές και ρύζι

( 0 από 5 )
Loading...
Αποθήκευση
  • 4Μερίδες
  • 5 λΠροετοιμασία
  • 40 λΜαγείρεμα
  • 45 λΣυνολικός χρόνος
Εκτύπωση

Ingredients

  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +

Step by step method

  • Βήμα 1ο

    Προθερμαίνουμε το σκεύος, ρυθμίζουμε το audiotherm στη μπριζόλα και το μάτι στο 7. Ανοίγουμε και τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο. Το βγάζουμε και τα κόβουμε κομμάτια. Προσθέτουμε κρεμμύδια, και το σκόρδο και τσιγαρίζουμε.

  • Βήμα 2ο

    Προσθέτουμε το κοτόπουλο και σβήνουμε με λευκό κρασί. Όταν εξατμιστεί το αλκοόλ προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το ρύζι. Κλείνουμε το καπάκι και αφήνουμε για 20’. Όταν περάσει το 1ο χοντρό κόκκινο το χαμηλώνουμε στο 2 ή 3. Ανοίγουμε και προσθέτουμε το ρύζι με το νερό, δυναμώνουμε στο 7 και περιμένουμε να πάρει 1 βράση. Κλείνουμε το καπάκι και κατεβάζουμε στο 2 ή 3 για 11’.

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Περισσότερα

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

x

Register

Lost Password