Μακαρόνια αχιβάδες με σάλτσα Μπολονέζ

( 0 από 5 )
Loading...
Αποθήκευση
  • 2Μερίδες
  • 5 λΠροετοιμασία
  • 60 λΜαγείρεμα
  • 1::05 ωΣυνολικός χρόνος
Εκτύπωση

Ingredients

  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +

Step by step method

  • Βήμα 1ο

    Προθερμαίνουμε το σκεύος, ρυθμίζουμε το audiotherm στη μπριζόλα και το μάτι στο 7. Ανοίγουμε το καπάκι και προσθέτουμε τον κιμά, τα κρεμμύδια και το πράσο και τσιγαρίζουμε. Σβήνουμε με το κρασί. Μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά.

  • Βάζουμε το μάτι στο 9 και κλείνουμε με το sec quick. Ρυθμίζουμε 10’ το audiotherm στο turbo. Μόλις ο πρώτος κόκκινος δείκτης φτάσει στη πρώτη κόκκινη ένδειξη, χαμηλώνουμε το μάτι στο 2 ή 3. Κλεινουμε το μάτι και περιμένουμε να γυρίσουν όλοι οι δείκτες στην αρχική τους κατάσταση.

  • Βήμα 3ο

    Αφαιρούμε το στικ κανέλας, βάζουμε το μάτι στο 7. Προσθέτουμε 750 ml νερό και μόλις πάρει μία βράση και τις αχιβάδες. Παίρνουν μια βράση, κλείνουμε το καπάκι, μόλις η πρώτη ένδειξη φτάσει στο καρότο, κλείνουμε το μάτι και αφήνουμε πάνω στο μάτι για 10’.

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Περισσότερα

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

x

Register

Lost Password