Προθερμαίνουμε το σκεύος, ρυθμίζουμε το audiotherm στη μπριζόλα και το μάτι στο 7. Βάζουμε τη σουπιά να τσιγαριστεί. Προσθέτουμε τα φρέσκα κρεμμύδια, το πράσο, το λευκό κρεμμύδι και τσιγαρίζουμε μέχρι να μαλακώσουν. Σβήνουμε με το λευκό κρασί και αφήνουμε το αλκοόλ να εξατμιστεί. Προσθέτουμε όλα τα υλικά εκτός από τα χόρτα, το σπανάκι, και το χυμό από το λεμόνι.
Κλείνουμε και ρυθμίζουμε το audiotherm 40’ στην ένδειξη καρότο. Μόλις φτάσει στην ένδειξη καρότο χαμηλώνουμε το 3 ή 4. Ανοίγουμε το καπάκι και βγάζουμε τη σουπιά, στη συνέχεια προσθέτουμε το σπανάκι και τα χόρτα σιγά σιγά όσο μαραίνονται. Ανοίγουμε το μάτι στο 7 και προσθέτουμε το χυμό λεμονιού και το ελαιόλαδο.
Όταν έχουμε προσθέσει όλο το σπανάκι και τα χόρτα, προσθέτουμε τη σουπιά, κατεβάζουμε το μάτι στο 2 ή 3 και ρυθμίζουμε το audiotherm 10’ στην ένδειξη καρότο.
Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.
Περισσότερα