Προθερμαίνουμε το σκεύος, ρυθμίζουμε το audiotherm στη μπριζόλα και το μάτι στο 7. Στο σκεύος προσθέτουμε τον κιμά και το πράσο και τσιγαρίζουμε. Σβήνουμε με λευκό κρασί και ανακατεύουμε μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, κανέλα και κύμινο.
Βάζουμε το μάτι στο 9 και κλείνουμε με το γρήγορο καπάκι για 5’. Ανοίγουμε, αφαιρούμε την κανέλα, και περνάμε τον κιμά από τρυπητό και να φύγουν τα υγρά. Προσθέτουμε τις σταφίδες, το καρύδι και το τριμμένο τυρί.
Στο τρετόντο, βάζουμε στον πάτο ψησίματος και προσθέτουμε το ένα φύλλο κουρού, προσθέτουμε τη γέμιση, και βάζουμε το 2ο φύλλο από πάνω. Κόβουμε σε κομμάτια και αλείφουμε με τον κρόκο αυγού. Ανοίγουμε το μάτι της κουζίνας στο 3 ή 4 και βάζουμε από πάνω το navigenio στο 1ο πεδίο για 35-40’.
Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.
Περισσότερα