Πεϊνιρλί

( 0 από 5 )
Loading...
Αποθήκευση
  • 2Μερίδες
  • 10 λΠροετοιμασία
  • 10 λΜαγείρεμα
  • 20 λΣυνολικός χρόνος
Εκτύπωση

Ingredients

  • Υλικά με ζαμπόν
  • Υλικά με κιμά
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +

Step by step method

  • Προετοιμασία γέμισης

    Προθερμαίνουμε το σκεύος hot pan, ρυθμίζουμε το audiotherm στη μπριζόλα και το μάτι στο 7. Προσθέτουμε το πράσο και το μπέικον και κατεβάζουμε στο 5 για να σοτάρουμε. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα μανιτάρια και σβήνουμε με κρασί. Όταν εξατμιστεί το αλκοόλ προσθέτουμε το ζαμπόν και λίγο φρέσκο δυόσμο.

  • Διαδικασία

    Προθερμαίνουμε το σκεύος και αλείφουμε με λάδι. Γεμίζουμε τα πεινιρλί και τα προσθέτουμε στο σκεύος. Ανοίγουμε το μάτι στο 7, κλείνουμε το καπάκι και μόλις ο πράσινος δείκτης φτάσει την ένδειξη κόκκινο χαμηλώνουμε στο 2 ή 3. Ψήνουμε και όταν φτάσει στον κεντρικό δείκτη μετράμε 5-7’. Ρυθμίζουμε το navigenio στο 1ο πεδίο για 5’

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Περισσότερα

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

x

Register

Lost Password