Μπακαλιάρο λεμονάτο με σπανάκι

( 0 από 5 )
Loading...
Αποθήκευση
  • 2Μερίδες
  • 5 λΠροετοιμασία
  • 15 λΜαγείρεμα
  • 20 λΣυνολικός χρόνος
Εκτύπωση

Ingredients

  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +

Step by step method

  • Βήμα 1ο

    Προθερμαίνουμε το σκεύος, ρυθμίζουμε το audiotherm στη μπριζόλα και το μάτι στο 7. Προσθέτουμε το λάδι, τα κρεμμύδια, και το πράσο και τσιγαρίζουμε. Μόλις μαραθούν προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το σπανάκι. Κλείνουμε το καπάκι, ρυθμίζουμε το audiotherm 10’ στην ένδειξη καρότο και χαμηλώνουμε στο 2 ή 3.

  • Βήμα 2ο

    Βγάζουμε το ψάρι, ανοίγουμε το ψάρι στο 7 και προσθέτουμε το σπανάκι να μαραθεί και ανακατεύουμε. Κλείνουμε το καπάκι και ρυθμίζουμε 5’ για το σπανάκι. Προσθέτουμε το ψάρι και ανακατεύουμε προσθέτουμε πιπέρι και σερβίρουμε.

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Περισσότερα

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

x

Register

Lost Password