Προθερμαίνουμε το σκεύος, ρυθμίζουμε το audiotherm στη μπριζόλα και το μάτι στο 7. Προσθέτουμε το λάδι, τα κρεμμύδια, και το πράσο και τσιγαρίζουμε. Μόλις μαραθούν προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το σπανάκι. Κλείνουμε το καπάκι, ρυθμίζουμε το audiotherm 10’ στην ένδειξη καρότο και χαμηλώνουμε στο 2 ή 3.
Βγάζουμε το ψάρι, ανοίγουμε το ψάρι στο 7 και προσθέτουμε το σπανάκι να μαραθεί και ανακατεύουμε. Κλείνουμε το καπάκι και ρυθμίζουμε 5’ για το σπανάκι. Προσθέτουμε το ψάρι και ανακατεύουμε προσθέτουμε πιπέρι και σερβίρουμε.
Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.
Περισσότερα